Over OBS Techniek

OBS Techniek is een vooruitstrevend mechanisch en elektrisch installatiebedrijf.

OBS Techniek is meer dan 20 jaar actief in diverse industrieën en heeft daar inmiddels heel wat expertise opgebouwd. Wij installeren wereldwijd, zoals we dat noemen Turn-Key projecten in industriële automatisering, tuinbouwautomatisering, rollenbaan en transporttechniek, rookgasafvoeren in diverse industrieën, klimaat en koudetechniek en industriële weegsystemen.

Hierbij wordt gebruik gemaakt van de meest moderne en betrouwbare toepassingen en gereedschappen op het gebied van de installatie techniek. Wij zijn altijd op zoek naar slimmere en betere oplossingen en geven de klant een passend advies. Door een goede projectbegeleiding en vak deskundige monteurs streven we naar het beste eindresultaat.

Wij zijn onderdeel
van OBS Groep

OBS Groep biedt het totaalpakket aan op het gebied van engineering, installeren van technische installaties, draai- en freeswerk, watersnijden en lasersnijden. We werken jaarlijks met meer dan 1500 opdrachtgevers en we zijn wereldwijd terug te vinden in 26 landen.

OW Machinebouw heeft uitgebreide mogelijkheden voor de realisatie van machines op maat. Van engineering tot realisatie van het eindproduct.

247 Lasersnijden is gespecialiseerd in het lasersnijden en kanten van metalen onderdelen met behulp van de nieuwste technieken.

CNC Verspanen is de specialist in verspaning en kan met het netwerk aan toeleveranciers “alles” op het gebied van draai- en freeswerk verzorgen.

247 Watersnijden is de specialist op het gebied van watersnijden van alle soorten materialen, van glas tot metaal tot 200 mm dik.

Artomations is dé specialist in het ontwerpen, realiseren en beheren van innovatieve besturingstechnieken en custom-made sortwareapplicaties.

Intellistore is een intelligent opslag- en orderpickingsysteem. Robots picken orders razendsnel, nauwkeurig en nemen minder opslagcapaciteit in. Met Intellistore wordt de efficiëntie en winstgevendheid van een magazijn verhoogd.

Benieuwd hoe onze specialisten werken bij OBS Techniek ervaren?