Ontwikkelen

Op reis in
OBS Techniek

Binnen OBS Techniek zijn de ontwikkelingsmogelijkheden groot. Zo kan je doorgroeien van startende monteur naar supervisor door het opdoen van praktijkervaring, maar ook door relevante opleidingen en cursussen te volgen. Wil je meer weten over hoe jouw ontwikkeling er binnen OBS Techniek uit kan zien? Lees dan snel verder! We leggen het graag voor je uit.

Ontwikkelen binnen OBS Techniek

Waar begint jouw reis?

Je bent een startende specialist in de (elektro)techniek. Misschien heb je nog niet veel ervaring, maar je bent wel enorm enthousiast over techniek. Als startende monteur word je meegenomen op projecten over de hele wereld, samen met onze ervaren specialisten. Zij leren jou de kneepjes van het vak. En trouwens, bij ons is het ook mogelijk om via een BBL-traject stage te lopen!

Je gaat internationaal aan de slag met het plaatsen, aansluiten en monteren van technische installaties, zoals sorteermachines en interne transportsystemen. Als (elektro) technisch monteur beschik je over ervaring en technisch inzicht in jouw vakgebied. Samen met je team werk je hard om het project op tijd én met topkwaliteit af te ronden.

Als (elektro) technisch supervisor zet je jouw team van specialisten aan het werk, zorgt dat het werk voorbereid is en dat alle spullen aanwezig zijn. Gaat het niet volgens planning? Dan bespreek je dit met de klant en kantoor. Naast het waarborgen van kwaliteit, houd je ook een oogje op het werkplezier. Met jouw ruime technische ervaring en leidinggevende skills zorg je ervoor dat alles op rolletjes loopt.

“Ik ben ervan overtuigd dat als jij aan je brommer kan sleutelen en super leergierig bent, je binnen 1 of 2 jaar supervisor kan worden. De mogelijkheden binnen OBS Techniek zijn eindeloos, mits je er zelf 100% voor gaat!”

— Oscar